Tilbehør

Skift visning Grid Liste

Varer 19-27 af 27

Page
pr. side
Faldende orden
 1. Biomega Carrier - Sølv - Bag
  Biomega Carrier - Sølv - Bag

  Unviersal kurv som monteres på bagagebæret. Overflademål: 45 x 15 cm. Leveres med gummistrop med skridsikre kroge.

  From
  639,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. BIOMEGA - Kurv - Grå - Front
  BIOMEGA - Kurv - Grå - Front

  Passer på alle e-cykler. Kan bære op til 10 kg.

  From
  999,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. ABUS 6000 - Bordo Alarm - Lås - Sort
  ABUS 6000 - Bordo Alarm - Lås - Sort

  Låsen der får alle cykeltyve til at tænke sig om. Såvel som de mekaniske egenskaber som alle foldelåsene i ABUS BONDO-sortimentet kan bryste sig af, så er BORDO™ Alarm 6000A den første foldelås i verden, der er monteret med en alarm (100 dB), hvis den opfanger et forsøg på opbrud. Det gør den ved hjælp af 3D Position Detection sensorer som opfanger selv de mindste beveægelser i alle tre vinkler. Sensorteknologien som er indbygget i BORDO™ Alarm 6000A kan skelne mellem de små vibrationer som sker, når låsen forsøges opbrudt og de bevægelser, der sker hvis f.eks. en fodbold triller forbi. I disse situationer vil låsen udsende et advarselsbip, men vil ikke lyde med den fulde alarmlyd. Akustiske signaler angiver behov for genopladning og status.
  Kan monteres på alle Biomegas cykler.

  From
  999,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. ABUS 6000 - Bordo - Lås - Sort
  ABUS 6000 - Bordo - Lås - Sort

  BORDO™ 6000 Folding Lock har seks 5 mm stålstænger som er samlet med speciallavede nagler, der foldes sammen som en målestok. Det er velkendt område for ABUS. Låsene i ABUS BORDO™-familien har opnået et ry som sande klassikere, hvis funktionalitet endnu ikke er overgået. Den uovertrufne holdbarhed i låsen som er fremstillede af særligt hærdet stål får følgeskab af fleksibiliteten i BORDO™ 6000s foldesystem. Den høje kvalitet i ABUS Plus' cylinder giver også beskyttelse mod f.eks. opbrydning af låsen. Et blødt gummiagtigt materiale beskytter cyklens lakering. Den tyske grundighed som kendetegner BORDO™ 6000 Folding Locks kvalitet har fundet international anerkendelse hos bl.a. russiske, danske og britiske testinstitutter.
  Kan monteres på alle Biomegas cykler.
   

  From
  759,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. ABUS 6500 - Bordo Granit - Lås - Sort
  ABUS 6500 - Bordo Granit - Lås - Sort

  BORDO GRANIT XPlus™ 6500 Folding Lock er bogstaveligt talt en hård nød at knække for cykeltyve eftersom den består af granit - eller i hvert fald ABUSs udgave af granit. 5.5 mm stænger fremstillet af særligt hærdet stål og fæstnet med speciallavede nagler sikrer låsen mod selv de mest drevne tyveriforsøg. ABUS Link Protection Shield sikrer at nagler ikke alene er fleksible, de er også ekstremt modstandsdygtige overfor f.eks. oversavning. Det indbrudssikre XPlus låsecylinder fra ABUS beskytter også låsen mod manipulationsforsøg. Denne unikke kombination har sikret BORDO GRANIT XPlus™ 6500 Folding Lock en fænomenal topscore på 15 i ABUSs Security Level System.
  Kan monteres på alle Biomegas cykler.

  From
  999,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. abus_5000_kliklas_xclw_sort_1.jpg
  ABUS 5000 - Lås - Sort

  Vil du have at din cykel skal låses hurtigt og simpelt? Så er Frame Lock Protectus 5000 lige sagen for dig. Rammelåsen har en 9 mm bøjle der, ligesom låsehuset og de øvrige dele af låsen, er fremstillet i særligt hærdet stål. Frame Lock Protectus 5000 er særligt velegnet til at sikre din cykel mod langfingrede cykeltyve.
  Kan tilpasses modellerne NYC, BOS og AMS.

  From
  249,00 DKK
  Indlæser lager...
 7. BIOMEGA - Sadel Sport - Sort
  BIOMEGA - Sadel Sport - Sort

  Oprindeligt designet til NYC-modellen; en strømlinet og smal sadel. Sadlen monteres nu som en del af Biomegas standardudstyr.
  Sadlen kan monteres på alle Biomegacykler.

  From
  449,00 DKK
  Indlæser lager...
 8. BIOMEGA - Sadel Comfort - Sort
  BIOMEGA - Sadel Comfort - Sort

  En bredere sadel for bedre komfort. Sadlen kan monteres på alle Biomegacykler.

  From
  449,00 DKK
  Indlæser lager...
 9. BIOMEGA - Pedalsæt
  BIOMEGA - Pedalsæt

  Brede pedaler designet af Biomega. Pedalerne kan monteres på alle Biomegacykler.

  From
  399,00 DKK
  Indlæser lager...
Skift visning Grid Liste

Varer 19-27 af 27

Page
pr. side
Faldende orden