INTRODUKTIONSPRIS

DKK 19.999 

 

 

NÅR LITTERATUR MØDER DESIGN

 

Enhver der besøger Nyhavn i København bliver betaget af de slikfarvede bygninger, der grænser op til vandkanten. Ja, man får følelsen af, at befinde sig på en af siderne, smukt illustreret i en børnebog. 

Hvilket er meget passende, fordi Nyhavn ad to omgange var hjemmeadressen for Danmarks mest berømte - og måske også mest produktive - fortæller. 

Nævn HC Andersen og enhver vil være i stand til at nævne én eller flere af hans fortællinger. Hvis ikke 'Den Grimme Ælling' eller 'Kejserens Nye Klæder' er der hundredvis af andre at vælge imellem. Desuden også oversat til mere end 100 forskellige sprog.

Den Lille Havfrue - et stenkast fra Nyhavns gader - er en hyldest til Danmarks litteratur-klenodie. Derudover har HC Andersen en gade opkaldt efter sig i mere end en håndfuld danske byer, fem charmerende museer om hans liv i Odense og nu også en cykel baseret på en af hans mest berømte historier; Prinsessen På Ærten. 

 

 

MAKSIMAL KOMFORT

- til hverdagens prinsesser


DEN PERFEKTE BYCYKEL

Oplad din cykel, hvor du vil.


Med vores aftagelige Biomega-batteri løber du aldrig tør for strøm. Oplad batteriet på din arbejdsplads, i din lejlighed eller et helt tredje sted.


TYVERISIKRING


Lås dit batteri fast til cyklen, så det kun er dig med den specialdesignede Biomega-nøgle, der kan afmontere batteriet. Nøglens unikke udseende gør den desuden let genkendelig i nøglebundtet, så du hurtigt kan komme videre.


 

AFTAGELIGT

-

OP TIL 85 KM

-

2.4 KG


BOOK EN PRØVETUR


Du får besøg af vores cykeleksperter og Biomega demo-van på din egen adresse, arbejdsplads eller et andet sted - det er helt op til dig. Her får du professionel rådgivning i, hvad du skal være opmærksom på, hvis du går med tankerne om en elcykel.

Vores demo-van kører ud i hverdagene i tidsrummet 09.00-17.00 til alle brofaste øer i Danmark.

Sidebar