Book en gratis prøvetur

VI KOMMER TIL DIG

Prøv vores dansk designede elcykler, når du har lyst. Ring til os eller skriv en e-mail med emnelinjen 'prøvetur' og dine kontaktinformationer, så arrangerer vi en gratis prøvetur med det samme. Lige præcis, hvor og hvornår det passer dig bedst.

Du får besøg af vores cykeleksperter og Biomega demo-van på din egen adresse, arbejdsplads eller et andet sted og får professionel rådgivning i, hvad du skal være opmærksom på, hvis du går med tankerne om en elcykel. Det er uforpligtende og selvfølgelig uden beregning.

Skriv eller ring med det samme. Vi sidder klar til at hjælpe dig og aftale nærmere.

Tlf. 20757075
[email protected]

FULD CARBON ELCYKEL DESIGNET AF BJARKE INGELS


Biomega OKO/OKO LS er udstyret med en specialdesignet ultra-let carbon-ramme med integreret batteri og er derfor en af verdens letteste elcykler med en vægt på 19 kg. Bestig de stejleste bakker med en rækkevidde på op til 85 km på en opladning uden problemer og med en topfart på 25 km/t. Det hele kontrolleres fra den brugervenlige console knap fastmonteret på styret.

Du skal ikke bekymre dig om andet end at nyde turen, da den robuste ramme, det oliefrie carbon belt drive og den gennemgående danske kvalitet kræver minimal vedligeholdelse. Ingen værkstedsbesøg - vores professionelle cykelmekaniker kommer til dig, hvis du oplever problemer med din Biomega elcykel.

 

Biomega

Biomega

BESØG VORES BUTIKKER

Du har også mulighed for at besøge vores butikker i enten København eller Silkeborg, hvis du ønsker at prøve en elcykel. Her står vores personale klar med kynding rådgivning og selvfølgelig en masse cykler, der bare venter på at komme ud i det gode vejr med dig som passager.

BIOMEGA KØBENHAVN

Østerbrogade 78, st.
2100 København Ø

Vis på Google Maps

Tlf. 2075 7079
[email protected] 

BIOMEGA SILKEBORG

Hagemannsvej 6c
8600 Silkeborg

Vis på Google Maps

Tlf. 20757075
[email protected]

(Book en gratis prøvetur gælder kun for elcykler og til adresser i Danmark på brofaste øer)

Læs også

Biomega

Designfilosofi

Minimalistisk design.
Maksimal oplevelse.

Udforsk
Biomega

Cykler

Vejene kalder

Udforsk