Vores designfilosofi

Biomega er et urbant luksuscykelmærke helt uden sidestykke. Vi designer og udvikler cykler, elcykler og relateret tilbehør.

Biomega arbejder på et paradigmeskift i den måde, samfundet opfatter transport på. Det sker, når vi designer urbane "furniture for locomotion" og udvikler bycykler, som er så smukke, at de konkurrerer direkte med biler og giver vores byer en helt ny mening. Biomega tilfører cykelverdenen social innovation, designtænkning og urban livsstil – fra byfunktionalitet til enestående cykeldesign. Vi samarbejder med kendte cykeldesignere som Marc Newson og KiBiSi. Biomega blev grundlagt i 1998, distribuerer produkter til mere end 20 lande og har hovedkvarter i Silkeborg.

Biomegas filosofi er at optimere teknologi, etik og æstetik gennem New Tech, New Ethics, New Aesthetics.

Biomega

Etik

Etik betragtes ofte som et statisk imperativ: Du skal gøre x, y og z. I vores arbejde med Total Quality Management står det klart for Biomega, at "det etisk gode" snarere handler om kvalitetsforbedring gennem processtyring end forsøget på at opnå en absolut og statisk tilstand. Etik kan ganske enkelt handle om at raffinere tingene og gøre dem bedre og bedre.

Biomega

 

Biomega

 

OKO er en unik og moderigtig elcykel med høj ydeevne. Den er skabt til dem, der virkelig har taget bylivet til sig.

“Vi er sat i verden for at
skabe et paradigmeskift
i måden, samfundet anskuer transportmidler på.”

 

Æstetik

Vores tradition for stil og værdi har danske rødder. Dog er dansk design i mange tilfælde blevet sin egen pastiche: overdreven, livløs minimalisme. Det var ikke de danske mestres hensigt. Vi har ledt efter et mere muntert fundament i dansk design og givet det en ny retning, som vi har døbt organisk minimalisme. Denne stil var forankret i møbler og sidenhen i dansk indretningsdesign. Nu flytter vi de danske interiørtraditioner med udenfor og indretter byen herefter.

Biomega er et urbant luksuscykelmærke helt uden sidestykke. Vi designer og udvikler cykler, elcykler og tilbehør. Biomega arbejder på et paradigmeskift i den måde, samfundet opfatter transport på. Det gør vi ved at designe urbane ”furniture for locomotion” og udvikle bycykler, som er så smukke, at de konkurrerer direkte med biler og giver vores byer en helt ny mening. Biomega tilfører cykelverdenen social innovation, designtænkning og urban livsstil – fra byfunktionalitet til enestående cykeldesign. Vi samarbejder med berømte cykeldesignere som Marc Newson og KiBiSi. Biomega blev grundlagt i 1998, leverer cykler til mere end 20 lande og har hovedkvarter i Silkeborg.

Læs også

Biomega

Designfilosofi

Minimalistisk design.
Maksimal oplevelse.

Udforsk
Biomega

Cykler

Vejene kalder

Udforsk