BOOK EN PRØVETUR PÅ EN ELCYKEL

At vælge den rigtige elcykel kan være svært og afhænger af mange ting. Derfor ønsker langt de fleste at se og/eller prøve elcyklen først. Med en gratis og uforpligtende prøvetur hjælper vi dig med at tage det første skridt på vejen. 

Du får besøg af vores cykeleksperter og Biomega demo-van på din egen adresse, arbejdsplads eller et andet sted - det er helt op til dig. Her får du professionel rådgivning i, hvad du skal være opmærksom på, hvis du går med tankerne om en elcykel. Vores demo-van kører ud i hverdagene i tidsrummet 09.00-17.00 til alle brofaste øer i Danmark.

BOOK DIN PRØVETUR


VI HJÆLPER DIG GODT PÅ VEJ

1. Introduktion og vejledning

Du får professionel rådgivning i, hvad du skal være opmærksom på, hvis du går med tankerne om en ny elcykel. VI præsenterer dig samtidig for alle de muligheder og varianter, som vi hos Biomega har at tilbyde.

2. Du prøver cyklen


Mærk forskellen og The Biomega Moment, når du sætter dig op. Din første tur på en elcykel? Vores cykelekspert sætter dig selvfølgelig ind i alt det tekniske. Lige fra gearskift til power-assistance.

3. Tak for i dag


Du modtager en Biomega-folder, der indeholder al information omkring Biomega og vores produkter. Tak for i dag.


VÆLG RIGTIGT FØRSTE GANG

KENDER DU (OGSÅ) DET?

- Du vil gerne have mere motion i hverdagen
- Du ved ikke, hvad forskellen på bag- center- og forhjulsmotor er
- Du ved ikke, hvordan en elcykel fungererer i praksis
- Du manlger overblik over elcykel-udvalget generelt
- Du har aldrig prøvet en elcykel
- Du ved ikke, hvad du får for pengene

At vælge den rigtige elcykel kan være svært og afhænger af mange ting. Derfor er profesionel og ikke mindst en objektiv vejledning altafgørende. To ud af fem, der prøver vores cykler, køber en Biomega-cykel. Vi er ikke bange for at sige det, hvis cyklen ikke passer 100 % til dig.

Sidebar